February 10, 2011

Why i do keep posting bout photography tips?

Salam...Hi u alls!...

Klu perasan entry2 aku sblm ni sume pasal photography tips. hehe saje post benda2 mcm tu n i wanna make my blog more informative ;-)
Honestly i have a zero knowledge photography n i'm not a photographer..yet..but i like photography! 
For ur information all those tips aku amek dr email aku.aku subscribe free newsletter n aku dpt 2,3 newsletter every week.All those information are from Digital Photography School (DPS) newsletter. It's an interesting website. It provide link to the photography tips n tutorials n also many link about photography,cameras,production n etc. Yeah it's overseas,tp x salah klu nk bkongsi info n knowledge bout what we like kn...;-)
Sume info tu adalah tuk aku sendiri y br nk blaja nie n i want to share it wit others.klu nk diikutkn rmi je y dh tau tp mgkn bergune tuk y br nk blaja kn.mcm aku...but this is just the teory..nk blaja photography,nk mahir, kena praktikkn..kena pegang camera,shoot..rite?
by the way, hepi learning!

 


2 comments:

  1. insyallah shira..byk g nk kene blaja..
    same kite share k;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...